• Friss
Tavaszi Acél Építeni Lemez, Magas Minőségű 3D-s Nyomtatási Építeni Lemez Mágneses Acél Lemez Acél Mágneses Film 3D-s Nyomtató(202 * 128mm)

Tavaszi Acél Építeni Lemez, Magas Minőségű 3D-s Nyomtatási Építeni Lemez Mágneses Acél Lemez Acél Mágneses Film 3D-s Nyomtató(202

HUF 4021.65
Áruk
Elérhető.

EGYSZERŰ SZERKEZET : Ez a mágneses acéllemez nagyon könnyű elintézni, már csak be kell hajlítani óvatosan vegye ki.A JÓ TELJESÍTMÉNY Után egy külön oldalon kezelés, a nyomtatott részek is jobban szívódik fel a testület, hogy ne essen, vagy csúszott.A LEGJOBB CSERE : A Tavaszi Acél Építeni Lemez is cserélje ki a régi vagy sérült is.FOGANTYÚ : A Tavaszi acéllemez fogad el, fogantyú, ez acéllemez van egy fogantyú, ami nagyon könnyű, hogy majd telepítse, kényelmes, használható.HASZNOSÍTHATÓ : A rugalmas acéllemez, nem lesz torz még akkor is, ha bent sok alkalommal, többször felhasználható.Szolgáltatás : 1. Ez a mágneses acéllemez nagyon könnyű elintézni, már csak be kell hajlítani óvatosan vegye ki.2. Után egy külön oldalon kezelés, a nyomtatott részek is jobban szívódik fel a testület, hogy ne essen, vagy csúszott.3. Segítségével rugalmas acéllemez, nem lesz torz még akkor is, ha bent sokszor, de használható repeatedly4. A fogantyú, ez acéllemez van egy fogantyú, ami nagyon könnyű, hogy majd telepítse, kényelmes, használható.5. A mágneses acél film használható 3 D-s nyomtató, egy ungrade rész a 3 D nyomtató.Hogyan kell Használni : Lépés használat : 1. Tépje le a ragasztó az oldalon B2. Stick oldal B a fény gyógyító platform3. Helyezze befogadni az acél lemez oldalán BSpecification : Elem Típus : Tavaszi Acél Plate Material : Acél Plate Fitment : Alkalmas 3 D-s Nyomtató Csomag Lista : 1 x Spring Acél Plate1 x Mágneses B Oldalon Matrica.

Részletek

Item Type:
Spring Steel Plate
Material:
Steel Plate
Fitment:
Fit for 3D Printer
Package List:
1 xSpring Steel Plate1 x Magnetic B Side Sticker :

Az ügyfelek választása