• Friss
elago Szilikon Borító Kompatibilis Fészek Kültéri Kamera-Biztonsági Kamera - Minden Időjárás Védő Bőr, Biztonság, Egyszerű Telepítés [3 Db, Klasszikus Fehér] (NEM Kompatibilis a 2021 Akkumulátor Modell)

elago Szilikon Borító Kompatibilis Fészek Kültéri Kamera-Biztonsági Kamera - Minden Időjárás Védő Bőr, Biztonság, Egyszerű

HUF 2023.65
Áruk
Elérhető.

【Védelem】 Tartsa a Fészek Cam biztonságos az elemek a vízálló, UV fény, ellenáll Minden Időjárási Védő Fedelet.A színek, válassza ki az egyik, hogy segít a fényképezőgép beleolvadjon a környezetébe, vagy az egyik közülük, hogy megakadályozzák a többiek. 【Lite vs Teljes Védelmet】 Lite konfigurációs jön 1 Mount Gyűrű, 1 Fészek Cam Fedezi; Teljes Védelmet jön 1 Mount Gyűrű, 1 Fészek Cam Fedelét, majd 4 Adapter Fedelét. 【Egyszerű Telepítés】 Egyszerűen csúsztassuk a különböző részein a fedelet telepítés befejezéséhez.Fedezze nem akadályozza a mágneses képességeit. 【Anyag】 Magas minőségű, mérgező ingyenes szilikon használnak, hogy biztosítsák a fedelet tart egy életen át. 【Garancia】 Minden fedél jön egy éves törés garancia.Van tudni, hogy mi tette ezt, hogy egy életre.

Részletek

Az ügyfelek választása