• Friss
ENZOU Galaxy A52 5g az Esetben a Samsung A52 Esetben Világos, Színes Páncél Protector Kamera Fedél Dugóhúzó Mágneses Állvány Telefon tok Samsung A52 5g (égszínkék)

ENZOU Galaxy A52 5g az Esetben a Samsung A52 Esetben Világos, Színes Páncél Protector Kamera Fedél Dugóhúzó Mágneses Állvány

HUF 1483.65
Áruk
Elérhető.

[Color Páncél Tervezés Esztétika] Új Indított Színes Választási Szempontból Páncél Esetben, TPU + PC Anyag, Super Drop Ellenállás Szilikon Telefon tok Samsung A52 5g az Esetben 6.5". [Alkalmazható Mágneses Autós Tartó] A Széles Felület Elnyeli, Illetve Stabilizálni A Funkció Alkalmas Minden Mágneses Járművek, Stabil, Nem Pedig Csökken.Közvetlen Adszorbeált A Mágneses Autós Tartó Tartó (Nem Tartozék), Egyszerű, Könnyen Használható. [Magas Minőségű Cink Ötvözet Sörnyitó] Könnyű Kinyitni A Palackot, Nem Rozsdás, Polírozott, Illetve Galván, A Két Zárójel Lehet Nyitni 180 Fok Biztosítja az Ön Kényelmét Videók, Filmek, Napi Chat-Szembe-az Idő, A Samsung Galaxy A52 Mobil Telefon Esetében 5g. [Képernyőn, A Fényképezőgép Teljes Védelmet] A Szélén A Shell Magasabb, Mint A Telefon, Amely Anti-Semmiből Védelem A Képernyőt, A Kamera ,Majd Csomagolás Doboz, Hétköznapi Vízálló Védelmet A Samsung A52 Telefon Esetében 6.5". 【Ügyfélszolgálat, Valamint Visszajelzést】Várja, Hogy A Konzultációs Ha Bármilyen Kérdése Van A Telefon Esetében, Kérjük, Bátran Forduljon Hozzánk, Örömmel Megoldani Az Esetleges Problémákat Vagy Találkozni.Features PC +TPU Hibrid Védelem Karcolás Védelme,Támogatása, az Összes Port Után Bontsa ki Álljon,ami Lehetővé teszi, Hogy Videókat, Filmeket irigylésre méltó Kényelem.Termék Megj. 1. Ebben Az Esetben Nem Tartalmaz Semmilyen Beépített Vagy Külön Képernyőn Protector2. A Színek Ebben Az Esetben eltérhet Egy Kicsit A Mi Jelenik meg a Termék Lap Miatt Eltérő Tétel A Nyersanyagok Vagy a Számítógép/Laptop/Mobil Monitors Compatibility Please Megjegyzés : A Samsung Galaxy A52 5g / 4g 6.5" Telefon Cases Package Contents1 X tok Samsung Galaxy A52;Legszebb Greeting I szeretném, ha Boldog Vásárlás Minden Nap alig várom, Hogy A Konzultációs Ha Bármilyen Kérdése Van A Telefon Esetében, Kérjük, bátran Forduljon Hozzánk, Örömmel Megoldani az Esetleges Problémákat Vagy Találkozni.

Részletek

Az ügyfelek választása