• Friss
Kábel Rendezett Ujjú, 3-100mm Fekete Háló Kábel Ujjú ,Vezeték Védelme Nylon Szűk PET Bővíthető Szigetelés, Burkolat Fonott Ujjú 1/5/50/100/200M (Szín : 50M, Belső Átmérő : 25mm)

Kábel Rendezett Ujjú, 3-100mm Fekete Háló Kábel Ujjú ,Vezeték Védelme Nylon Szűk PET Bővíthető Szigetelés, Burkolat Fonott

HUF 13041.00
Áruk
Elérhető.

[Jó Minőség] Készült, magas minőségű anyagokból, környezetbarát, nem mérgező, nincs mellékhatás. [Kényelem] A rugalmas anyaga lehetővé teszi, hogy a hossza magát, majd azt is vágjuk, ha szükséges, amely rugalmas, újrafelhasználható. [Function] A terméket jó rugalmasság, puha textúrájú, s nem könnyű megtörni.A szépen becsomagolt vezeték megakadályozhatja, hogy a gyermekek attól, hogy sérült, meg tudja védeni a vezetéket kíváncsi háziállat.Ez is megakadályozza a por összegyűjtése körül vezetékeket, kábeleket, ezzel is biztosítva a biztonságos, kényelmes, kellemes működik, élő környezet. [Egyszerű művelet] számolható a drót rövid idő alatt. [A] széles Körben használt számítógép kábelek, autóipari kábelek vagy egyéb gépészeti berendezések.Beleértve a háztartási, építési, elektronika, kábel, vezeték szerelvények, csomagolás, szállítás, szabadtéri tevékenységek, stb.Specifikáció : Név : a Kígyó bőre háló, PET fonott háló, cső Szín : Fekete Hőmérséklet tartomány : -50 ° C - + 125 ° C; Használ : védelem, valamint a szigorodó vezeték például a tápkábel; Jellemzők : kiváló puha, könnyen hajlítható, laza, feszes, könnyű drót működés, jó rugalmasság, rugalmasság, valamint kopásállóság.MEGJEGYZÉS : az 1. Hossza testre szabható! ! !Kérlek, írd meg a megjegyzések : Hossza Folyamatos. (például : nem kell, 9 M hosszúságú kábel, szóval hozzátenném, hogy a választás a "hossz 1 M" 4-szer,a "hossza 5 M" 1 alkalommal a kosárba, majd fizetnie.Megjegyzés írásbeli : Hossza Folyamatos) 2. Mivel a speciális jellege termék , lehet, hogy nem lesz görgős tekercs, kérjük, vegye figyelembe.

Részletek

Az ügyfelek választása