• Friss
yotijay Univerzális Babakocsi pohártartó – Állítható Bilincs illik Bármelyik Kerékpár, Walker, Kerekes Szék – Ital tartó megfelel Bármilyen Méretű Csészét, Víz, Üveg, Lehet, stb.

yotijay Univerzális Babakocsi pohártartó – Állítható Bilincs illik Bármelyik Kerékpár, Walker, Kerekes Szék – Ital tartó

HUF 2158.65
Áruk
Elérhető.

A pohártartó design nem lekvár a kupát, csökkenti a remegett a pohár.A pohártartó illik mindenféle cumisüveg, italt, üveget, majd csészékbe.A puha szilikon csúszásgátló tömítés nem karcolja meg a kupát, valamint megakadályozza, hogy a kocsi fix, hogy a kupa a göröngyös úton.Állítható, szabadon, hátsó-lóg oldal-lógó, alkalmas a legtöbb babakocsi.Többfunkciós pohártartó is használható kerékpár, kerekesszék, ülőkocsik, bevásárlókocsik, Tricikli, stb. 360rotating kiigazítás, a szög megfelelően lehet beállítani, hogy a saját szükségleteit.Leírás : - A puha szilikon csúszásgátló tömítés nem karcolja meg a kupát, valamint megakadályozza, hogy a kocsi fix, hogy a kupa a göröngyös úton. - Állítható, szabadon, hátsó-lóg oldal-lógó, alkalmas a legtöbb babakocsi. - A pohártartó design nem lekvár a kupát, csökkenti a remegett a pohár.A pohártartó illik mindenféle cumisüveg, italt, üveget, majd csészékbe. - 360° - os forgó beállítása, a szög megfelelően lehet beállítani, hogy a saját szükségleteit. - Multifunkcionális pohártartó is használható kerékpár, kerekesszék, ülőkocsik, bevásárlókocsik, Tricikli, stb.Tulajdonságok : - Anyaga : ABS műanyag+Rubber Size Táblázat : Általános Mérete : 10.5x9cm/4.13x3.54inch2 1 Méret : 10.5x11.5cm/4.13x4.53inch Package Tartalmazza : 1 Piece Stroller Kupa Holder Note : 1. Kérem, engedje meg, kissé hiba miatt kézi mérés.2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.3. Szeretném, ha egy szép on-line vásárlás esetén!.

Részletek

- Material:
ABS plastic+Rubber
Size Chart:
General Size:
10.5x9cm/4.13x3.54inch
2 In 1 Size:
10.5x11.5cm/4.13x4.53inch
Package Includes:
1 PieceStroller Cup Holder :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :

Az ügyfelek választása