• Friss
FUZHAN Vöröses Barna & Aranysárga & világosbarna 3 Színek műszempillák Keverve Egy Tálca Egyéni Szempilla Extensions 0.07 mm Vastagság B Curl 8-13 mm-es (9mm)

FUZHAN Vöröses Barna & Aranysárga & világosbarna 3 Színek műszempillák Keverve Egy Tálca Egyéni Szempilla Extensions 0.07

HUF 11826.00
Áruk
Elérhető.

Vöröses Barna & Aranysárga & Világos Barna. 6 Sor Per Tálca.Anyagok által kifejlesztett magunkat,Ami a nyereség, a versenyképesség az ön számára.A tartósság, a görbület szín stabilitás jobb, mint a koreai készült anyag. 1.Alkalmas mindenféle alkalomra, napi, iroda, vásárlás, partik, esküvők, bálok, előadások, fesztiválok. 2.Hamis szempillák nagyon könnyű, puha.Nem érzem, hogy maga viseli.Nagyon stabil,így nem kell aggódni, a szempillák könnyű elveszíteni, vagy nem. 3.Szépít a szemem : Ők a munka az ön számára, hogy a szeme világos, vonzó! 4.Kényelmes : az Összes szempillák készülnek a figyelmet a fejemben.Ezek a puha, könnyű, kényelmes viselet. 5.Garantáljuk : ígérjük, hogy mindegyik tétel jó minőségű.Nem elégedett, 100% - os visszatérítést,Mi szakma termel szempillák bármilyen probléma, lépjen kapcsolatba velünk.

Részletek

Az ügyfelek választása