• Friss
Az újratölthető Baba Fodrász Készlet, a Gyerekek Haját Clipper Meghatározott Biztonságos Baba Haját, Clipper Újratölthető Gyermekek Haj Nyíró Gép Baba, Gyerek(alapértelmezett)

Az újratölthető Baba Fodrász Készlet, a Gyerekek Haját Clipper Meghatározott Biztonságos Baba Haját, Clipper Újratölthető

HUF 4993.65
Áruk
Elérhető.

【NEM VÉLETLENÜL FÁJ a BABA 】Újratölthető baba fodrász készlet,széf, bőr‑szoros kés fogak, a kés penge szorosan csatolt, nem látható, nem véletlenül fáj a baba fejbőrét. 【NAGYOBB BIZTONSÁGBAN】Gyermekek haj nyíró gép,a hátsó szívó ventilátor kiküszöböli a biztonsági veszélyek a spirál rajongó, így a baba ujjal nem nyúlt. 【NAGY KAPACITÁSÚ HAJ SRORAGE BIN】Baba haj nyíró gép,nagy kapacitású haj tárolóban, berendezés, miközben szívja, nem kell tisztítani a közepén, a szűrő nem szivárog szakadt el a szőrszálakat. 【USB TÖLTÉS】Baba haját, clipper,fogad USB-töltés, töltés közben is használható, az egész gép vízálló, használható általában a víz, ez gyors, kényelmes, használható. 【ERŐS HATALOM】Gyerek hajvágás, kit,dual‑core brushless csendes motor, erő, sebesség, 10000 rpm.A termék két különböző hosszúságú korlátozó combs (3/6 mm, 9/12mm), hogy megfeleljen a különböző igényeket.Szolgáltatás : 1. Nagy kapacitású haj tárolóban, berendezés, miközben szívja, nem kell tisztítani a közepén, a szűrő nem szivárog szakadt el a szőrszálakat.2. Fogad USB-töltés, töltés közben is használható, az egész gép vízálló, használható általában a víz, ez gyors, kényelmes, használható.3. Dual‑core brushless csendes motor, erő, sebesség, 10000 rpm.A termék két különböző hosszúságú korlátozó combs (3/6 mm, 9/12mm), hogy megfeleljen a különböző igényeket.4. Biztonságos, bőr‑szoros kés fogak, a kés penge szorosan csatolt, nem látható, nem véletlenül fáj a baba fejbőrét.5. A hátsó szívó ventilátor kiküszöböli a biztonsági veszélyek a spirál rajongó, így a baba ujjal nem nyúlt.Hogyan kell Használni : Takarítás, ápolás : kenje meg a maró fej érdekel oldatot használat előtt tisztítsa meg a vágófej használat után, egy ecsettel távolítsa el a törött haj, öblítse le a gép testét, tartozékok tiszta vízzel, törölje le száraz tisztítás után, majd használja érdekel a megoldás, hogy fenntartsák a vágófej.Specifikáció : Elem Típus : Baba Haját Trimmer Machine Material : ABSSize : Kb.17.6 x 5cm / 6.9 x 2in Power : 3.8 WBattery Típus : Lítium elem(nem tartozék)az Akkumulátor Kapacitása : Lithium akkumulátor 5v 2000m Ah Power Ellátás : USBCharging Idő : 3 hours Service Idő : 45 minutes Characteristic : Automata, erős haj, szívó/mosható/biztonságos vágó head Uses : Háztartási, fodrászat shop Package Lista : 1 x Tisztítás Brush2.

Részletek

Item Type:
Baby Hair Trimmer Machine
Material:
ABS
Size:
Approx.17.6 x 5cm / 6.9 x 2in
Power:
3.8 W
Battery Type:
Lithium battery(not included)
Battery Capacity:
Lithium battery 5v 2000mAh
Power Supply:
USB
Charging Time:
3 hours
Service Time:
45 minutes
Characteristic:
Automatic powerful hair suction/washable/safe cutter head
Uses:
Household, hairdressing shop
Package List:
1 x Cleaning Brush :

Az ügyfelek választása