• Friss
Tuerdan iPhone 13 Esetben, [Katonai Ütésálló] [Kemény Szénszálas Vissza] [Puha TPU Lökhárító Keret] Anti-Karcolás, Ujjlenyomat-Ellenálló, Védő Telefon tok iPhone 13, 6.1 Colos (Piros)

Tuerdan iPhone 13 Esetben, [Katonai Ütésálló] [Kemény Szénszálas Vissza] [Puha TPU Lökhárító Keret] Anti-Karcolás, Ujjlenyomat-Ellenálló,

HUF 1618.65
Áruk
Elérhető.

[Kompatibilitási] Kompatibilis az i Phone 13 (6.1 colos), CSAK NEM az i Phone 13 mini(5.4 inch), i Phone 11 Pro(6.1 colos), i Phone 13 Pro Max(6.7 hüvelyk). [Sokk Abszorpciós] Minőségi szénszálas hátlap puha TPU keret biztosítása sokk-elnyelő/karcálló, védi az új i Phone baleset csepp, karcolások. [Kamera Képernyő Védelem] Felvetett ajka védi a képernyőt, a kamera pedig a csepp, felületi karcolások. [Könnyű Fogást, valamint karcálló] A Masszív lökhárító matt kemény borító nagyon karcálló, könnyű tartani, s nem csúszik a kezem. [Támogatják a Vezeték nélküli Töltés] Az esetben, célja, karcsú, vékony, így töltheti az i Phone 13 az ügyet.Tuerdan [Katonai Ütésálló] Anti-Karcolás, Ujjlenyomat-Ellenálló, Védő Telefon tok i Phone 13, 6.1 Colos.1. kérdés : vajon az esetben támogatja a vezeték nélküli töltés?.Válasz 1 : Igen, nem kell, hogy távolítsa el a eset, amikor a vezeték nélküli töltő.2. kérdés : a vissza az eset világos/átlátszó?.Válasz 2 : - Nem, áttetsző.3. kérdés : Lesz-e mutatni az esetben, ha a logó az i Phone?.Válasz 3 : Igen.látni fogja, hogy a logó egyértelműen.

Részletek

Az ügyfelek választása