• Friss
Lucosr Lépcső korlát 20DB Anti-Kopás Emelet Élelmiszer Ajtó Puffer Bútorok Lába Csúszka Pad Asztal Bázis Védő Lépcső Vasúti (Szín : 20db Átmérő 38mm)

Lucosr Lépcső korlát 20DB Anti-Kopás Emelet Élelmiszer Ajtó Puffer Bútorok Lába Csúszka Pad Asztal Bázis Védő Lépcső Vasúti

HUF 1620.00
Áruk
Elérhető.

1. 20 Db bútor szöget diák jön, magas minőségű szénacél, stabil Teflon párna, garantálja a hosszú élettartam, valamint a tartósság, a tervezett alkalmazás Fa-fa csont. 2. Mozgó vitorlázó ideális fa szék, székek, asztalok, hogy megakadályozzák a padló karcolás csökkenti a súrlódást, valamint a hangot, míg A bútorokat, szuper sima Teflon alsó könnyű mozgatni alkalmas szőnyeg, pvc padló, laminált padló. 3. Tisztítsa meg a felületeket, amelyek a bútorok, a körmét a diák lesz esett - akkor száraz száraz.Enyhén szerelt alján fából készült bútorok székek enyhe kalapálás.Csiszolási felület, nem árt a bőrnek.Mindig, mint a vadonatúj, mint a származás.Nem könnyű leesni, védi a biztonság.Üdvözöljük a boltban, mi már évek óta részt vesz a hardver üzleti 20 éve Is működött az e-commerce területen körülbelül 6 éve Voltunk elkötelezett magunkat a fogyasztóknak, jó termék, illetve szolgáltatás.Bolt, szórakoztató az elején, hogy a végén.Bármilyen kérdése van, Kérjük ossza meg velünk.Új 20st bútor Csúszkák Lopott Költöztetők Lopott Padló Védelme Csúszka Lökhárító Bútor Csúszó Spike a Fa Floors Description : 1. 20 Db bútor szöget diák jön, magas minőségű szénacél, stabil Teflon párna, garantálja a hosszú élettartam, valamint a tartósság, a tervezett alkalmazás Fa-fa csont.2. Mozgó vitorlázó ideális fa szék, székek, asztalok, hogy megakadályozzák a padló karcolás csökkenti a súrlódást, valamint a hangot, míg A bútorokat, szuper sima Teflon alsó könnyű mozgatni alkalmas szőnyeg, pvc padló, laminált padló.3. Tisztítsa meg a felületeket, amelyek a bútorok, a körmét a diák lesz esett - akkor száraz száraz.Enyhén szerelt alján fából készült bútorok székek enyhe kalapálás.4. Használható asztalok, székek, asztalok, kanapék, kanapé, valamint számos egyéb bútor termékek.Specifikáció : Anyag : Teflon.Szín : Szürkés blue The csomagolás tartalma : 20 * Bútor Sliders Notes : 1. A tényleges termék színe eltérhet a képen miatt könnyű.2. Lehet, hogy egy kis eltérés a mérési termék.

Részletek

Material:
Teflon.
Color:
Grayish blue
The packaging contains:
20 * Furniture Sliders :
Notes:
1. The actual product color may deviate from the photo due to light. :
2. There may be a slight deviation in the measurement of product. :

Az ügyfelek választása