• Friss
H&W 10db 4 1/2H Fém Drót Aligátor Csipesz Táblázat Száma Engedélyes Neve Hely Kártya Tartóját Memo Klip tartó Állvány Megjegyzés Jogosultja (Ezüst)

H&W 10db 4 1/2H Fém Drót Aligátor Csipesz Táblázat Száma Engedélyes Neve Hely Kártya Tartóját Memo Klip tartó Állvány Megjegyzés

HUF 943.65
Áruk
Elérhető.

4 1/2 hüvelyk magas szórakoztató asztali dokumentum tartó spirál alap, valamint a krokodil csipesz.Nagy leírom váratlan irodai feladatok.Erős aligátor kapocs tartja kártya, fotó függőleges mindenkor;krokodil csipesz kapcsolódik egy rugalmas kötél, drót, kábel.Tartsa feljegyzés,fénykép,megjegyzés,papír,névjegykártya, stb.Alkalmas esküvői kedvezmények,irodák,évfordulók buli,parti,otthon dekoráció, stb.Táblázat Száma Menüben Jogosultja,Feljegyzés Klip tartó állvánnyal,Megjegyzés Birtokosai,vegye figyelembe, Papír tartó Klipsz,Kép, Klipek,Fotó Klip,Üzleti Kártya Birtokosai.Csomag - 10db erős aligátor csattal benne van a csomagban.Leírás : Ez a termék egy készlet 10db megjegyzés papír tartó klipsz, melyek rozsdamentes acélból készült, csodálatos asztali dokumentum tartó spirál alap, valamint a krokodil csipesz.Miért feljegyzés, fénykép, kép, clip jogosultja a H&M számára nélkülözhetetlen a mindennapi életben?1. Preat jegyzetek,teendők,pedig akaszd fel fotókat a szeretteit.2. Tökéletes esküvő, akkor használja ezeket, hogy tartsa a meghívókat, vagy hogy díszítse a buli, party asztalok.3. Tökéletes nem csak a gazdaság, képeket, de az üzleti kártyák, asztal számát, az ülés számok, inspiráló idézetek, számlák..semmit!4. Tökéletes a sok tematikus partik,hasznos tudni, hogy hová kell leülni egy párt.lehet ezeket a táblázatokat kézzel készült számokat.örülök, hogy használja a téma címkék, hogy jelölje meg a táblázatokban.5. Sok ügyfél azt mondta, hogy ők használják ezeket a klipeket a büfé asztal megjelenítéséhez mi a tételek voltak, hogy ők z dolgoztak csodálatosan plusz nagyon jól néznek ki.6. Így lehet dobni egy csomó témájú felek címkén az élelmiszerek, italok, ételek.Ezek a tökéletes előtt állni, minden étel tartsa a névtáblát.Szín : EZÜST.

Részletek

Az ügyfelek választása