• Friss
Kerek Patthelyzet Alumínium Ötvözet Női Szál Patthelyzet Intervallum Csatlakozó Oszlop Készlet, Távtartó Oszlop Kerek Oszlop Alufelni Patthelyzet Távtartó Stud Rögzítőelem Szál Távtartó M4x0.7mm(34mm)

Kerek Patthelyzet Alumínium Ötvözet Női Szál Patthelyzet Intervallum Csatlakozó Oszlop Készlet, Távtartó Oszlop Kerek Oszlop

HUF 4117.50
Áruk
Elérhető.

Meghúzási funkció : E alumínium oszlopok gyakran használt tér között, a felszínen, a tárgy, vagy a térben kis sarkokban, vagy rések.Támogatás : Ezek alumínium ötvözet menetes tömítések lehet használni, mint a tétlen vagy csapágy tengely mentén, vagy azok használnak, hogy biztosítsák, hogy az alkatrészek további strukturális támogatás.Fokozott szerkezet merevsége : Alumínium ötvözet zárójelben lehet használni, hogy növelje a strukturális merevség közötti párhuzamos lemezek (sarok kötőelemek), vagy a kis rések.Robusztus, tartós : belső menetes konzolt használ, alumínium anyag, felület anód oxidáció, nagy szilárdságú, kopásálló, de tartós.Standard Méret : Ezek az oszlopok standard M4 x 0.7 mm szálak, szűk, nem bő, vagy hiányos.széles körben használják.Szolgáltatás : 1. Ezek alumínium oszlopok gyakran használt tér között a felszíni objektumok, vagy használt kötőelemek terek kis sarkokban, vagy a hiányosságok. 2. Használt, mint lusta vagy a csapágy tengely, arra is használható, hogy a fix részek együtt játszani egy további strukturális támogatás szerepe. 3. Lehet használni, hogy növeljük a strukturális merevség közötti párhuzamos lemezek (kötőelemek a sarkoknál) vagy terek, kis rések. 4. Alumínium ötvözet, az eloxált felület kezelés, magas szilárdságú, valamint kopásállóság. 5. Ezek az oszlopok standard M4 x 0.7 mm szál, szoros kapcsolatban állnak anélkül, hogy laza, vagy hiányos.Specifikáció : Elem Típus : Kerek Patthelyzet Anyag : Alumínium ötvözet Külső Átmérő : Kb. 6mm / 0.2 a Felülete : Eloxált Cél : a Felszíni tér intervallum, strukturális támogatási Csomag Lista : 10 x Kerek Patthelyzet.

Részletek

Item Type:
Round Standoff
Material:
Aluminum alloy
Outer Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Surface:
Anodized
Purpose:
Surface space interval, structural support
Package List:
10 x Round Standoff :

Az ügyfelek választása