• Friss
ZXQC Micro Csepegtető Öntözés Öntözés Készlet, 4/7mm Tömlő Spray Páramentesítő Hűtési Rendszer, Kerti Automata öntözőberendezés Meghatározott Üvegházhatású Kerti Gyep (Szín : 50m)

ZXQC Micro Csepegtető Öntözés Öntözés Készlet, 4/7mm Tömlő Spray Páramentesítő Hűtési Rendszer, Kerti Automata öntözőberendezés

HUF 9531.00
Áruk
Elérhető.

☺ A mikro öntözőrendszer készült kiváló minőségű műanyagból készült, tartós, biztonságos használat.Segítségével a micro öntözőrendszer, akkor a víz a növény könnyen.Összehasonlítva a hagyományos locsoló, ez fogja megmenteni több mint 70% - a víz.Szóval ez tényleg egy jó segítő, hogy tudja használni az auto vizet, virágot. ☺ Minden fúvóka lehet beállítani külön-külön lehet beállítani, minden egyes növény -, hogy megkapja a testreszabott öntözés szerint a pontos igényeket. ☺ Egyszerű telepítés nélkül ásni, vagy vízvezeték képességeit.Egyszerűsíteni a beszúrás vagy eltávolítása kis szögesdrót szerelvények, valamint csepegtető. ☺ 8 spray lyukak, valamint beállítható a víz áramlási sebessége külön-külön forgatásával a kapcsolót, hogy megfeleljen a különböző igényeket, a víz a különböző növények.Anti-eltömődés teljesítmény - nagy víz részeket egyéni-öblítő akció segíteni csepegtető emitter, hogy megakadályozzák eltömődés. ☺ Teljes nyitva a csepegtető fúvóka fogják fedezni, 10, 12-es kör.Emitter Csepegtető Állítható áramlási tartomány : 1-70 L/h, üzemi nyomás : 1-3 KG.Nagy öntözés cserepes növények, Képes Fenntartani állandó, amikor Hosszú megállapításáról vagy vérnyomás-ingadozás, öntözés egyenletessége. - Automata öntözőrendszer, nem kell aggódnia, a növények akár otthon, akár nem - Állítható csepegtető eszköz, amely különböző víz mennyisége alapján különböző növények víz követelmény - A sebesség csöpögő lehet beállítani, hogy kell - Alkalmas beltéri, mind kültéri növények.Műszaki adatok : 1 KÉSZLET Csepegtető Öntözés Készlet.

Részletek

Az ügyfelek választása