• Friss
Grneric ShiDaTong Új Márka Memória Hab Térd Ortopédiai Párna Lábát Párna, Ágy, Párna Támogatás Fájdalom Relif Védi a Térdet, Lábak (Szín : Royal Kék)

Grneric ShiDaTong Új Márka Memória Hab Térd Ortopédiai Párna Lábát Párna, Ágy, Párna Támogatás Fájdalom Relif Védi a Térdet,

HUF 2293.65
Áruk
Elérhető.

1. A felső láb csepp előtted, hogy nyomást gyakorol a hátra, a csípő ízületi twist & térdre kapcsolatot, fájdalmat okoz.A Párna a legjobb lábát párna párna azok számára, akik megkönnyebbülés, mint a párna, kényelmesen támogatja a lábad & térdét, hogy a megfelelő alvás igazítás & helymeghatározás, hogy megszüntesse azokat a fájdalmas nyomás pontokat. 2.CSAK A LÁBÁT PÁRNA, AMELY TÁMOGATJA MINDKÉT LÁBÁT & TÉRDE A lábát párna találták ki, hogy segítsen csökkenteni a nyomást, hogy jelentkezik a rossz alvás, testtartás, ami kellemetlenséget okoz.Évekkel később rájöttünk, hogy a csillapítás & támogató MINDKÉT lábát & térdem fontos fenntartani a megfelelő beállítást, hogy segítsen csökkenteni a fájdalmat. 3.ALUDJ KÉNYELMESEN abban A HELYZETBEN, & mozoghatnak ÁT AZ ÉJSZAKÁT Ellentétben a hagyomány térd párnák, funkciók egy igazi ergonomikus kialakítás, puha görbék & félhold alakú hogy illeszkedjen férfi & nő, kényelmesen.Anélkül, hogy veszélyes, forgalomba korlátozó pántok, a pontos heveder a párna kontúrok, hogy illeszkedjen a természetes alakja a lába.Ez lehetővé teszi, hogy a hab lábát párna kontúr, hogy a forma anélkül, hogy korlátozná a mozgalom, vagy amely aludni egy bizonyos helyzetben. 4. Az egyedi alakú ezt ergonomikus kontúr lábát párna lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a lábát párna kényelmes, de akkor fordítsuk meg, majd helyezze között a borjak alsó lábszár comfort & támogatás. 5. 100% vadonatúj, jó Minőségű!.Használat : Body Thread Szám : 500 TCShape : Concave Feature : Memory Part : Other Weight : 0-0.5 kg Filling : Memória Foam Fabric Szám : 60 Material : Other Package tartalmazza : 1 x Lábát Párnát.

Részletek

Az ügyfelek választása