• Friss
Cffdoixcq Regény-Hordozható Porszívó, a gépkocsi, nagy Teljesítményű Kézi Kocsi Nedves-Száraz Vákuum Tartály Inflator 12V.

Cffdoixcq Regény-Hordozható Porszívó, a gépkocsi, nagy Teljesítményű Kézi Kocsi Nedves-Száraz Vákuum Tartály Inflator 12V.

HUF 12347.10
Áruk
Elérhető.

@TARTANI AZ AUTÓT, SZAKMAI SZINTEN TISZTA!Nincs több morzsát, por vagy piszok!A Hordozható Autós Porszívó lesz mentes minden nedves vagy száraz szórakozik, még akkor is, folyadékok, cigaretta, hamu vagy pet haj。. ◆ [Hordozható autós porszívó]Ez a könnyű & hordozható nedves/száraz Mikro-porszívó jellemzők ergonomikus összecsukható felső fogantyú & fali konzolok, helytakarékos tárolás,Könnyen használható, hordozható. ◆ [3 Fúvókák Autó Porszívó] Ez az autó porszívó támogatja a száraz, illetve nedves használatra felszerelt, 3 különböző fúvókák, hogy megfeleljen az összes autót takarítani kell, tökéletes bármilyen gyors takarítás az ön otthonában, garázs, műhely, vagy kocsit. ◆ [Gazdaságos Autó Porszívó] Jön a 7.8 ft tápkábelt, illetve 3,3 láb hosszú, rugalmas tömlő, könnyen kiterjed a hátsó ülésen,convience egyszerű, tiszta az autója, el kell menni, hogy más autómosó bolt, időt/energiát/pénzt takaríthat meg. ◆ [ Nedves/Száraz Porszívó] A nedves/száraz vagy az all-in-one megoldás mindent háztartási szórakozik, hogy nagy teherbírású műhely takarítás, mely széles választéka adapterek, szűrők, illetve kiegészítőket, hogy a porszívó egy sokoldalú eszköz a feladat.Szín : Sárga+Black Material : ABSVoltage : 12 VPower : 75 WNoise : ≤76d BLength a tömlő : Kb. 100cm/a 39,37 inch Length a tápkábel : Kb. 240cm/94.79 inch.

Részletek

Az ügyfelek választása