• Friss
30db Eldobható Álarcok, a Világos Ablak Felnőttek - Anti-köd Lásd Keresztül Maszk Unisex Tiszta Arc Maszk Engedélyezése Látható Kifejezés Szájról Olvasás a Süket & hallássérült (Fekete-Fehér)

30db Eldobható Álarcok, a Világos Ablak Felnőttek - Anti-köd Lásd Keresztül Maszk Unisex Tiszta Arc Maszk Engedélyezése Látható

HUF 3913.65
Áruk
Elérhető.

Rugalmas Rögzítőt bezárása. [Hallássérült Barátságos] A átlátni maszkok egy átlátszó ablak, amely lehetővé teszi, hogy a süket, illetve a hallássérült látni a viselője arckifejezéseket, és lehetővé teszi, szájról olvasás, így lebontva a kommunikációs akadályok. [Kívánatos Mennyiség] kínálunk 30 eldobható álarcok felnőttek, kapható fekete, illetve fehér, ami elég lesz ahhoz, hogy a múlt egy hosszú idő.Minden maszk külön van csomagolva, így könnyű, hogy készítsen egy friss maszk a táskádban. [Megbízható Anyag] Ezek a tiszta arc maszkok puha, lélegző, szagtalan, nem szőtt szövet, hogy teljes biztonságban van az emberek számára.A windows készült TPU műanyag erősen átlátszó, de a legjobb az egészben, hogy ők nem a köd gyorsan!. [Figyelmes Részletező] Az állítható orr csipet lehetővé teszi, hogy a maszk, hogy illeszkedjen az arc, valamint megakadályozza, hogy csúszik le.A rugalmas fül hurkok kényelmes a füled, hogy ez könnyű, hogy fel, vagy le a maszkot. [Széles körű Alkalmazása] A maszk különösen alkalmas intézmények, közösségek, hogy a szolgáltatásokat nyújtani, az süket.Mert a hatékonyság ellen, a por, pollen, ők is a allergiára hajlamos emberek a házimunkát, mezőgazdasági munka, kerti utak.Hallássérült emberek információt a külvilág keresztül szájról olvasás.De rendes maszkok igazán, hogy interperszonális kommunikáció rendkívül nehéz nekik.Itt, őszintén ajánlom az eldobható álarcok, a világos ablak mindenkinek.Features1. 30 maszkok felnőttek számára elég lesz ahhoz, hogy egy életen time2. Minden ilyen maszkokat, egyedileg csomagolva, sealed3. Puha, lélegző, szagtalan, biztonságos, non-woven fabric4. A Windows készült erősen átlátszó TPU műanyag nem fog quickly5. Az állítható orr csipet lehetővé teszi, hogy a maszk, hogy illeszkedjen az arc well6. A rugalmas fül, hurok, nagyon kényelmes a ears7. Ideális intézmények, közösségek, hogy a szolgáltatások nyújtása deaf8. Ellen hatékony por, pollen, valamint alkalmas allergiára hajlamos people Specification : Szín : Fekete & White Material : Nem szőtt Szövet & TPU Plastic Number Elemek : 30.

Részletek

Az ügyfelek választása