• Friss
Helunsi Ipari asztali Lámpa Bázis, E26 E27 Lámpa Alap Nélkül Árnyékban, Mini Rövid asztali Lámpa Kitett Izzó Alap, Egyszerű Fém Edison-Izzó Állni, 5.8 ft Kábel Kapcsoló Csatlakozó Izzó Bázis Tartó (Fehér)

Helunsi Ipari asztali Lámpa Bázis, E26 E27 Lámpa Alap Nélkül Árnyékban, Mini Rövid asztali Lámpa Kitett Izzó Alap, Egyszerű

HUF 1888.65
Áruk
Elérhető.

【Magas Minőségű】asztali lámpa bázis készült kiváló minőségű műanyag, a fém, a stabil teljesítmény, hosszú élettartam. 【UL, illetve CE Felsorolt】A kábel, kapcsoló, valamint a bázis UL, illetve CE felsorolt.A termék egy UL tanúsítvány hozott biztonság, bizalom. 【A Kapcsoló】Az egyszerű lámpa alap csatlakoztassa 5.74 ft kábelt, kapcsolja a BE/KI kapcsolja a tápkábelt.ez a kialakítás a lámpa teszi, hogy a felhasználó több, biztonságos, kényelmes használni. (Meg kell, hogy kapcsolja be a Nem/Ki kapcsolót munka). 【E26/E27 Közepes bázis】Az asztali lámpa bázis tökéletes minden E26/E27 közepes bázis Edison izzók.Pedig az ipari lámpa bázis is kompatibilis a különböző izzó, halogén izzók, LED vagy CFL villanykörte.Testre szabhatja az izzók a klasszikus asztali lámpa tetszik.(MEGJEGYZÉS : az Izzó nem tartozék.). 【Kis Lámpa, helytakarékos 】A kis ipari asztali lámpa 3,5 inch (H) x 4.7 inch (W).Kis asztali lámpa nem igényel lámpaernyőt, így könnyen létre régimódi légkör otthon.A hely, a pultnál, vagy éjjeliszekrényen, mint egy kis éjszakai fény.Stabil teljesítmény, hosszú élettartam .(MEGJEGYZÉS : az Izzó nem tartozék.).

Részletek

Az ügyfelek választása