• Friss
YOUDENOVA Magas Szennyesben, Szövött Kötél Tároló Kosár a Takarót, Nagy szennyesből a Fürdőszoba, Hálószoba (Szürke, 58L)

YOUDENOVA Magas Szennyesben, Szövött Kötél Tároló Kosár a Takarót, Nagy szennyesből a Fürdőszoba, Hálószoba (Szürke, 58L)

HUF 4048.65
Áruk
Elérhető.

Pamut kötél & éreztem. ❤【Korszerűsített Kosár 2 Anyag】 Elnyelő előnyei pamut kötelet, s úgy érezte, ez a 2.0 tároló kosár stabler, könnyebb, szebb.Csak tedd intim ruhát anélkül, hogy bármilyen kétségei az anyag úgy döntünk, nem anyag. ❤【58 L Space Saver】 A collapsable gátolják kis helyet foglal, miközben birtokolja, sok.Tudja, hogy a hold egy teljes 58 liter a legmocskosabb mosás vagy 5-6 dobja takarót.Tartsa a párnák, a gyerek játékok foglalt le a földre könnyen. ❤【Minimalista Design】Tökéletes hálószoba, hálószoba, gyerekszoba szoba, nappali használatra, a magas gátolják a parasztház stílusú befejeződött, tiszta, alacsony profilú, minimalista esztétikai.A stílusos nyomtatás teszi a szennyestartó egy tökéletes díszítő választás, míg a lengyel a tompa mosási nap. ❤【Puha & Masszív Fogantyú】 Tartós pamut kötelet kezeli hozzon létre egy szép kis sophisticationare, amikor grasbed, valamint carryed körül.A puha, beépített fogantyúk képes támogatni legfeljebb 44 kg. ❤【, Hogyan kell Visszaállítani a Forma】A szennyesben szállítják egy compact csomag, hogy mentse a költség.Egyszerűen töltse ki a ruhákat, takarókat, s add, hogy néhány napon belül helyreállítani egy kör alakú.

Részletek

Az ügyfelek választása