• Friss
DIY Táska Sablonok, Átlátszó Tartós, Nagyon Kényelmes, válltáska, Akril Penész Akril Sablonok Vágás

DIY Táska Sablonok, Átlátszó Tartós, Nagyon Kényelmes, válltáska, Akril Penész Akril Sablonok Vágás

HUF 4075.65
Áruk
Elérhető.

Készült kiválasztott akril anyag, tartós, megbízható, de megbízható használata.Ez a sablon egy tartós, átlátszó eszköz a vágás, kényelmes önnek.Ez a táska akril sablonok könnyen menteni, de használható sokáig.A minta által szabályozott nátronpapír, hogy megakadályozza az ütközést karcolások, a szállítás során.A verzió átlátható, világos, nagyon kényelmes a vágás bőr minták.Szolgáltatás : 1. A verzió átlátható, világos, nagyon kényelmes a vágás bőr minták.2. Készült kiválasztott akril anyag, tartós, megbízható, de megbízható használata.3. Ez a táska akril sablonok könnyen menteni, de használható sokáig.4. Ez a sablon egy tartós, átlátszó eszköz a vágás, kényelmes önnek.5. A minta által szabályozott nátronpapír, hogy megakadályozza az ütközést karcolások, a szállítás során.Tulajdonságok : Állapot : 100% márka new Item Típus : Táska akril templates Color : képek shown Material : Acrylic Function : Használja a modell, hogy egy-váll bag Hardware Hivatkozás : D ring Finished Stílus : Egységes-váll bag Material Leírás : 6-7 láb (kizárólag hivatkozás) Javaslatok : 1. Kemény műbőr, mint például a zöldség puha bőr, ajánlott vágott egy ár mellett a minta sort, vagy közvetlenül vágott egy bőr kést.2. Néhány műbőr által feldolgozott különleges mesterségek, a kéreg nem lehet jelölt az ár, így kell vágni egy ezüst utántöltő tollat.A csomag Lista : 6 x Akril Sablonok Megjegyzés : Az akril verzió jön egy réteg nátronpapír védő fólia, hogy megakadályozza a karcolások a szállítás során.Lehet könny fel lehet használni.

Részletek

Condition:
100% brand new
Item Type:
Bag acrylic templates
Color:
As pictures shown
Material:
Acrylic
Function:
Use the model to make a single-shoulder bag
Hardware Reference:
D ring
Finished Style:
Single-shoulder bag
Material Description:
About 6-7ft (for reference only)
Recommendations:
1. Hard faux leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife. :
2. For some faux leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a silver refill pen. :
Package List:
6 x Acrylic Templates  :
The acrylic version comes with a layer of kraft paper protective film to prevent scratches during transportation. You can tear it up and use it. :

Az ügyfelek választása