• Friss
WZRY Bath & Shower kilincsre, Fürdőszoba Megragad Bár Zuhanyzó Kapaszkodó Zuhany Megragad Bár Pince Padlás Lépcsőn Hátrány Fürdő Kezelni Idős (Színe : Csiszolt Pezsgő)

WZRY Bath & Shower kilincsre, Fürdőszoba Megragad Bár Zuhanyzó Kapaszkodó Zuhany Megragad Bár Pince Padlás Lépcsőn Hátrány

HUF 8993.70
Áruk
Elérhető.

1. Akkor telepítse ezt a fürdőkádban megragad bár közel zuhanyzó, wc fürdőkád, hogy segítsen az idős, vagy a gyermekek zuhanás, elcsúszott. 2. Falra szerelhető kapaszkodó, tartós, csúszásmentes, extra kényelmet nyújt majd támogatást, ideális segítő asszisztensek, ha ülve vagy állva. 3. Különösen alkalmas családok, idősek, gyerekek, ez hatékonyan megakadályozza, hogy lecsússzon a fürdőszoba, illetve egyéb csúszós környezetben. 4. Könnyen telepíthető, mi megragad, bár úgy tervezték, hogy kényelmes, felszerelt rögzítő csavarokat a könnyű telepítés. 5. Ez lehet használni, nem csak mint egy kapaszkodó, a fürdőszobában, hanem a ruhák, törölközők, stb.Nem csak a fürdő, vagy zuhany, hanem a pincében, majd a padláson a lépcsőn.

Részletek

Az ügyfelek választása