• Friss
JIYANANDPHZJ Kézi Tükör Kétoldalas Nagyító Smink Tükör, 360 fokban elforgatható Hordozható asztali Asztali Tükör,Szín:Rózsaszín/Fehér/Kék,Méret:24 * 15,5 cm (Szín : Rózsaszín)

JIYANANDPHZJ Kézi Tükör Kétoldalas Nagyító Smink Tükör, 360 fokban elforgatható Hordozható asztali Asztali Tükör,Szín:Rózsaszín/Fehér/Kék,Méret:24

HUF 3726.00
Áruk
Elérhető.

HORDOZHATÓ, illetve SOKOLDALÚ, hogy az utazás barátságos; lehet használni, otthon a férfiak, nők, gyerekek, valamint használt fodrászat, valamint fodrász, üzletek. ➤Ez a Pulton Állj Tükör célja egy csúszásmentes bázis állni, majd sima, 360°forgatható annak érdekében, hogy válassza ki a legjobb irányból helyzetben, hogy fel vagy borotválkozás közben. ➤【IDEÁLIS AJÁNDÉK A CSALÁD】 Ez az asztal arcát tükörben a tökéletes mindennapi használatra is tökéletes születésnapi ajándék,évfordulós ajándék,Karácsonyi ajándék,újévi ajándék,stb.a lányok,nők,smink szerelmeseinek. ➤【Hordozható Sokoldalú táblázat tükör】Szemben azokkal, nagy asztal Hiúság tükrök, ez a smink tükör kisebb,kényelmesebb, hogy mozog, illetve több hordozható.Szóval ez a szépség tükör lehet helyezni minden asztali vesz fel,kis helyet a fürdőszoba munkalapok. ➤Könnyen tedd be a táska vagy bőrönd tökéletes utazási használni.Színe besorolás : rózsaszín, fehér, blue Frame anyag : plastic Whether, hogy fényt bocsátanak ki : nem lightsize : 24*15.5*10.6*16.3 cm-es.

Részletek

Az ügyfelek választása