• Friss
ShellKingdom Kábel Menedzsment Doboz, Kábel Szervező a Kábel Kábel Menedzsment, Tároló tulajdonosa Fedezésére, illetve Hide & hálózati elosztót & Vezetékek (Fehér 2 Szett)

ShellKingdom Kábel Menedzsment Doboz, Kábel Szervező a Kábel Kábel Menedzsment, Tároló tulajdonosa Fedezésére, illetve Hide

HUF 2293.65
Áruk
Elérhető.

? KEZELÉSE A RENDETLEN ÉLET - Tiszta egy nagy káosz a vezetékek a kollégiumi hálószoba, nappali szórakoztató központ irodában, iskolában, nagy a rendetlen házba, majd a mentés még biztonságos hely a gyerekeknek játszani. ?HASZNÁLATA EGYSZERŰ - Csak kötődik a zsinórok együtt csavarja az ujja köré bond.Reverzibilis kábel sleeve fekete & fehér színben illeszkedik bármilyen dekoráció!. ?Fedjük le A VEZETÉKEK Elrejtése mindkét hosszabbító kábelek, egyesíti optimális működését, elegáns design.Készült magas minőségű, karcálló ABS műanyag. ?TÖKÉLETES TÁROLÁSI MEGOLDÁST, ASZTAL, TV, & SZÁMÍTÓGÉP Tárolja az elosztó vezetékek, töltő, illetve üzletek – szépen, hatékonyan, pormentes.Többé már nem egy rendetlen, kusza vezetékek, kábelek a padlón vagy az asztalon!. ?Megteremti a TERET – A mobil telefon, tablet, az i Pad digitális fényképezőgép vagy egyéb elektronikus készülékek lehet helyezni a kifejezetten fedél, ahol nyugodtan töltse fel őket.

Részletek

Az ügyfelek választása