• Friss
a Google Pixel 6 Tárca Esetben a Google Pixel 6 Esetben, Pénztárca,【Virág Dombornyomott】 Prémium PU Bőr Flip Mágneses mobiltelefon Esetekben a Kártya Birtokosa Heveder Álljon a Google Pixel 6 (Kék)

a Google Pixel 6 Tárca Esetben a Google Pixel 6 Esetben, Pénztárca,【Virág Dombornyomott】 Prémium PU Bőr Flip Mágneses mobiltelefon

HUF 1618.65
Áruk
Elérhető.

[Kompatibilitási] Tökéletesen Google Pixel 6. NEM a Google Pixel 6 Pro, remélem, hogy erősítse meg a telefon modell megvásárlása előtt, hogy elkerüljék a rossz sorrendben. [Magas minőségű Anyag] a Google Pixel 6 esetben tárca készült kiváló minőségű szintetikus PU bőr, puha, rugalmas szilikon TPU.A magas minőségű PU egy gyengéd, erős szakító erő, porálló, illetve anti-csepp. A [Multi-function] a Google Pixel 6 esetben magában foglalja a 3 kártya bővítőhely, 1 oldalsó zseb tárolni a hitelkártya, SZEMÉLYI, névjegykártyák, valamint több pénzt.A kihangosító megtekintése állvány állvány funkció, kellék fel a telefont, miközben filmeket nézni, olvasni könyveket, vagy nézni előadások. [Teljes Védelmet] Prémium PU bőr TPU belső héj nyújt maximális védelem a szennyeződés ellen, felszíni karcolások.Az erős mágnes mindig tart a holmiját, biztonság. [Könnyen használható] Összes lyukak a Google Pixel 6 fedél vágott szerint a valódi mobil telefon.Könnyű hozzáférést biztosít az összes gomb eltávolítása nélkül az ügyet.Nem számít, milyen problémákkal találkozik a telepítés során vagy használatára, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az ügyfélszolgálat megoldja a problémát az, hogy 12 órán belül.

Részletek

Az ügyfelek választása