• Friss
AHNIK Szempilla Ragasztó Latex-Szabad Alkalmas az Érzékeny Szem Szempilla Ragasztó Erős tartás Vízálló Szempilla Ragasztó Tiszta Szempilla Ragasztót a Hamis Szempillák 0.176 OZ (1p, Világos)

AHNIK Szempilla Ragasztó Latex-Szabad Alkalmas az Érzékeny Szem Szempilla Ragasztó Erős tartás Vízálló Szempilla Ragasztó

HUF 7668.00
Áruk
Elérhető.

❤【Biztonságban Formula Szelíd 】AHNIK szempilla ragasztó Latex-szabad Gluténmentes, - Szulfát Ingyenes .Teljesen biztonságos a bőr.Az érzékeny bőrre is alkalmas. ❤【Erős tartás】AHNIK Szempilla ragasztó Vízálló,erős tapadását hosszú távú gazdaság teljesítménye, illetve tarthat egész nap. ❤【, Hogyan kell Használni】 Alkalmazni egy vonal mentén bázis hamis szempillák.Kérlek várj, a 30-as években, amikor a szempilla ragasztó tiszta, száraz kissé.Tartsák be a Szalag, hogy Az Ostor Sort, majd Nyomjuk A helyére. ❤【KÖNNYEN ELTÁVOLÍTHATÓ】Első alkalmazni a smink mellett a gyökerek a hamis szempillák, majd távolítsa el a szempillák végül használni a smink, hogy távolítsa el a szempilla ragasztó. ❤【Széles körben Alkalmazható】 AHNIK szempilla ragasztó alkalmas mindenféle hamis szempillák, függetlenül attól, hogy mink szempilla vagy selyem szempillák.AHNIK Szempilla Ragasztó, Szuper Erős Lash Öntapadó, Vízálló Szempilla Ragasztó, Érzékeny Szem, a Hamis Szempilla Ragasztó Latex Ingyenes Szempilla Ragasztó Fekete, Vízálló Szempilla Ragasztó Egyértelmű.Hozzávalók : .Acrylates/ Etilhexil Akrilát Kopolimer, Aqua, Propilén-Glikol, Ceteareth-25, Hidrogénezett Ricinusolaj, Glicerin, Phenoxyethanol, 2-Bromo-2 - Nitropropane-1, 3-Diol, Methylcholoroisothiazolinone,Methylisothiazolinone, Helyettes Államtitkár Kiemelte.Származási ország : Korea. 1.INTÉZKEDÉS : Tartsa a szempilla szalag a szemét, hogy ellenőrizze a hossza. 2.VÁGÁS : Vágja le a szempillák a külső sarokban a hamis szempillák, hogy a megfelelő hosszúságú. 3.RAGASZTÓ : Elterjedt a Szempilla Ragasztó egyenletesen elosztva a zenekar a hamis szempillák, várjon 30 másodpercet, amíg a Szempilla Ragasztó változások a tejfehér, hogy Egyértelmű (a Fekete Szempilla Ragasztó Megszárad Teljesen). 4.ÉRVÉNYES : Tedd a hamis szempillák, állítsa be a pozíciót finoman ujjaival, majd nyomja meg enyhén. 5.VÉGE : Tökéletes!A lash tart egész nap.AHNIK Szempilla Ragasztó használható Különféle Alkalmakra : .Munka, Buli, Híresség, Esküvő, Dátum, Valentin, stb.Ez a Szempilla Ragasztó tarthat egész nap a szépség!.AHNIK Szempilla Ragasztót A Hamis Szempillák, egy nagy ajándék, hogy a barátnőd, anya, testvér, szerető, vagy magadra, vedd meg, ez nem fog csalódást okozni.Karácsonyi Ajándékok a Nők/Lányok/Anya/Feleség/Barátnő.születésnapi ajándékok nőknek,60 születésnapi ajándékok nőknek,50 születésnapi ajándékok nőknek.a legjobb barátom születésnapi ajándékok nőknek,70 születésnapi ajándékok nőknek.születésnapi ajándékok nőknek, akik mindent, születésnapi ajándékok nőknek, barátság,születésnapi ajándékok nőknek, ajándék kosarak,.születésnapi ajándékok nőknek nővér,születésnapi ajándékok nőknek, ötletek.női ajándékot,születésnapi ajándékok nőknek,legjobb barátom ajándékok nőknek.nyugdíjas ajándékok nőknek,keresztény női ajándékot,ajándékokat nők szülinapi egyedi.ajándékok nőknek alatt 10 dollárt.a legjobb barátom ajándékok nőknek,legjobb barátom női ajándékot születésnapjára.

Részletek

Az ügyfelek választása