• Friss
Gtechniq - Gyors Detailer - Hozzáteszi, Fényes, Slickness, valamint a Tartósság, Az Autó Fényezés; Könnyű Spray-Törölje Le a Képlet; Működik Minden Termékek; Trim -, Üveg-Biztonságos (500 ml)

Gtechniq - Gyors Detailer - Hozzáteszi, Fényes, Slickness, valamint a Tartósság, Az Autó Fényezés; Könnyű Spray-Törölje Le

HUF 2693.25
Áruk
Elérhető.

☑️ Gyorsan eltávolítja a víz nyomokat, ujjlenyomatok, stb. ☑️ Egy tökéletes tisztító, hogy használja a mosás után. ☑️ Kompatibilis minden Gtechniq Bevonatok. ☑️ Lehet réteges elérni egy jobb eredmény. ☑️ Lehet permetezni, hogy közvetlenül fényezés, berendezés, felnik, gumik, vagy üveg.Gtechniq született, a tiszta tudomány, a szeretet, az autók, a vágy, hogy hozzon létre a legjobb autó ápolási termékek, amelynek középpontjában a protective coatings – a sarokköve a siker.A Gtechniq márka célja, hogy készítsen a leginnovatívabb felület care termékek a világ következő a felfedezés, hogy más, úgynevezett 'hosszú élet' utángyártott bevonatok egyszerűen nem jött közelébe, hogy a gazdasági követelések.A Rongy, a Cég családi tulajdonban van, a nő tulajdonú vállalkozások, mely a legmagasabb szintű minőséget, értéket, fajta, illetve szolgáltatás az iparban.Minden termék büszkén célja, csomagolt, illetve eloszlása az USA-ban.Lásd a sok, más professzionális minőségű mikroszálas törölköző termékek elérhető A Rongyot Cég!.

Részletek

Az ügyfelek választása